Ouders na de training: “Zo coach ik mijn kind nog beter!”

“De positieve benadering, de uitleg over boosheid en over communicatie met je kind, het inzicht in mijn eigen gedrag en mijn kwaliteiten, heb ik als positief ervaren.”

“Door te kijken naar mijn eigen kwaliteiten zie ik die van mijn zoon meer!”

“Ik kan nu rustiger reageren door de handvatten die ik kreeg.”

“Het omkeren van je gedachten en probleem=uitdaging.”

“Wat mij het meest heeft aangesproken: de openheid die door de verschillende opdrachten /oefeningen automatisch gecreŽerd werd en daardoor de lessen die je mee kon nemen in je eigen situatie.”

“Opvoeden is leuk!”

“Ik heb deze cursus als zeer positief en opbouwend ervaren. Mede door jouw kennis en ervaring + de manier van cursus geven denk ik weer een goede stap gemaakt te hebben.”

Reacties van kinderen:

Meisje van 10 jaar:
“We hebben gepraat, getekend, een spel gespeeld en nog veel meer.”

 Jongen van 13 jaar:
“Die keer met de grote en kleine ballen vond ik leuk. Ook het herinneringsboekje en het terugkijken als ik niet kan slapen, hebben me geholpen. Ik kan nu zelf slapen en heb ook al een keer gelogeerd.”

Meisje van 9 jaar:
“Ik sta steviger.”

Jongen van 11 jaar:
“Ik ben nu trots op mezelf.”

Reacties van ouders:

Moeder van jongen van 9 jaar:
“Wat doe je toch leuke dingen met onze zoon! Wat goed dat je met hem tekent! Fijn dat hij daar zo van geniet! Dat gun ik hem zo... Gezellige leerzame ontspannen momenten in een relaxte sfeer!”

Moeder van meisje van 10 jaar:
“Ze vind het heel fijn om naar je toe te gaan en wij zijn daar heel blij mee!! ... Oh ja wat me opvalt, is dat ze heel veel zingt. Daar ben ik blij mee. Dat geeft aan dat ze blij is.”

Moeder van meisje van 10 jaar:
“Het gaat heel erg goed met haar, het lijkt of ze zich nu beter kan afsluiten voor prikkels in de klas. Ze probeert het zich minder aan te trekken.Ze is vrolijk en ontspannen, slaapt en eet goed, speelt lekker buiten en er komen weer regelmatig vriendinnetjes over de vloer. Kortom een gezonde tiener meid! Nogmaals bedankt voor je hulp.”

Moeder van jongen van 13 jaar:
“We hebben het gisteren nog over je gehad. Hij heeft veel gehad aan jouw coaching.Hij heeft het een mooi plekje kunnen geven.”

 

Moeder van jongen van 8 jaar:
“Onze zoon is gaan inzien, dat hij ook zelf al veel dingen in zich heeft, eigen kwaliteiten en dat hij gewoon wat gevoeliger is. Hij ging graag naar je toe.”

Moeder van meisje van 10 jaar:
“Mijn kind heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen, durft meer dingen te doen en bijt van zich af.”

Moeder van meisje van 8 jaar:
“De rustige opbouw en het hulpmiddel “stop-denk-doe” heeft in grote mate bijgedragen aan het beter functioneren van onze dochter.”

Moeder van jongen van 10 jaar:
“Hij heeft alle punten die hij wilde verbeteren behaald. Hij heeft een stappenboekje gehad waar hij nog regelmatig in kijkt en daar wordt hij rustig van. Ik ben heel tevreden”

Moeder van meisje van 9 jaar:
“Lieve Anja, wij zijn super blij, dat je ons en onze dochter zo goed geholpen hebt. Bedankt!”

Moeder van meisje van 8 jaar:
“We hebben echt een nieuw kind gekregen. Ik ben dol gelukkig, dat ze zo veel vooruit gegaan is!”